NO | EN

Arbeidsklær - hva er ditt behov?

I dagens marked stilles det stadig strengere krav til sikkerhet, produktkvalitet, design og komfort. Vårt mål er at våre produkter skal være førstevalget på norske arbeidsplasser! Først og fremst fordi brukerne foretrekker å bruke dem på grunn av kvalitet, design og komfort - ikke fordi de er nødt til det. Vi jobber kontinuerlig med utviklingen av vårt sortiment i tett samarbeid med produsenter, kunder og brukere. 

Velg arbeidsklær tilpasset ditt behov

 - vi hjelper deg med utvalget!

Service

Typiske arbeidsklær for transport, logistikk, verksted, lager, etc. Vi tilbyr flere ulike kvaliteter og fargeprofiler.Vi leverer varemerkene Univern og Björnkläder.

Håndverk og industri

Typiske arbeidsklær for håndverkere og andre som har behov for hengelommer på bukser, kjeledresser og vester. Vi tilbyr flere ulike kvaliteter og fargeprofiler.Vi leverer både varemerkene Univern og Björnkläder.

Flammehemmende arbeidsklær

Flammehemmende arbeidsklær som jakker, kjeledress og bukser både med og uten hengelommer iht. EN ISO 11612. Vi tilbyr egen serie for sveising iht. EN ISO 11611.

Nyhet fra og med 2013: Flammehemmende vinterfôrede arbeidsklær. Vi leverer varemerket Björnkläder.

High Visibility - Synlighetsklær

Arbeidsklær som er testet og godkjent iht. krav om synbarhet EN 471. Vi har flere serier, noen er multinormserier som også dekker krav til annen beskyttelse, f.eks. mot flammer, varme, lysbuer, elektrisitet, kjemikalier. Vi leverer både varemerkene Univern og Björnkläder.

Offshore

Arbeidsklær som er utviklet i nært samarbeid med offshoreindustrien. Godkjent iht EN ISO 11612 og EN ISO 11611.

Vinter- og allværsklær

Arbeidsklær under varemerke Univern som er spesielt utviklet for norsk høst- og vintervær. Flere bestselgende og anerkjente serier som f.eks. ProTec som har maksimale egenskaper på vanntetthet, pustevne og slitestyrke. De fleste av våre vinterklær leveres som unisex modeller, med unntak av ProTec vinterdress som nå også kommer i egen dameutgave, les mer. ProTec serien kommer også i en utgave til barn som har blitt svært populær, les mer.

Regntøy

Regntøy for jobb og fritid. Vi leverer regntøy i både PVC og PU materiale.

Spesialklær

Vi har kjemikaliebestandige klær, skogsverneklær, fryseriklær og arbeidsklær mot næringsmiddelindustrien.

Skjorter og gensere

Vi har t-skjorter, pique, flanellskjorter, collegegensere, hettejakker i ulike kvaliteter og farger.

Univern arbeidsklær

Ønsker du egen profil på dine arbeidsklær/profilklær?

Vi har i mange år vært leverandør av profilerte klær og opplever at stadig flere ønsker denne tjenesten. Med vår erfaring innen dette feltet vet vi hvordan vi skal løse ditt tilfelle. Vi samarbeider tett med de riktige leverandørene for å gi deg det beste produktet. Du som kunde må godkjenne alt av skisser og plaggprøver før vi setter igang produksjon og trykkeprosess slik at du skal føle deg helt trygg.

Brodering, trykk og småsøm

Vi tilbyr brodering, transfertrykk og spesialsøm av høy kvalitet både på arbeidsklær og profilklær.

For priser og tilbud kontakt din nærmeste Univern butikk

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på våre arbeidsklær

Vi er åpne for innspill - både postitive og negative.

Hjelp oss å nå vårt mål om bli førstevalget på norske arbeidsplasser.

Nyttige linker: