NO | EN

Vi deltar på Nor-Fishing 2018

Vi deltar på årets Nor-Fishing i Trondheim fra 21.-24. august. Er du interessert i våre løsninger innen arbeidsklær og verneutstyr for fiskerinæringen, finner du oss i D-hallen på stand D-306. Vi gleder oss til å vise frem en rekke spennende nyheter utviklet for fiskeri.  

Vi deltar på Nor-Fishing 2018

Fiskerinæringen er en viktig kundegruppe for oss. Jobber du innen kystfiske vet du allerede at du jobber under noen av de tøffeste og mest krevende arbeidsforholdene vi har her i landet. Det er fysisk krevende arbeid under tøffe utendørs værforhold.

For oss som utvikler arbeidsklær har vi mange viktige hensyn å ta:

  • Din sikkerhet er viktigst - du skal kunne jobbe trygt og sikkert i arbeidsklærne og utstyret du bruker.
  • Din komfort - du skal kunne jobbe effektivt og behagelig. Klærne må holde deg tørr og varm, samt ha de nødvendige detaljene og løsningene som gjør det enklere for deg å jobbe og bevege deg i.
  • Kvalitet og holdbarhet er også helt avgjørende - klær og utstyr må tåle påkjenninger og høy slitasje, i tillegg til at de må tåle å komme i kontakt med oljer og fett.

Derfor jobber vi tett sammen med brukerne i utvikling av eksisterende og nye produkter. Tilbakemeldinger og innspill er helt avgjørende for oss. Vi setter derfor svært stor pris på om du tar turen innom oss på årets Nor-Fishing og deler av dine erfaringer. Kanskje du til og med kan bli vår fremtidige testpilot på nye produkter?

Vi avtaler gjerne et møte i forkant av messen. Er du interessert ta kontakt med vår salgsavdeling, salg@univern.no.

Håper vi sees i Trondheim 21.-24. august! Stand D-306.


0 kommentarer

Ny kommentar