NO | EN

Om oss

Univern hovedkontor banner

Univern er en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær

Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av arbeidshansker, vernebriller og vernesko er Univern i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. 40 års erfaring har gitt oss den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked. I samarbeide med våre lokale forhandlere/butikker over hele landet kan vi levere alt du trenger for å utføre ditt arbeide på en sikker og komfortabel måte. Les mer om vår historie.

Vi holder til i topp moderne lokaler på Skedsmokorset midtveis mellom Oslo Sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Her disponeres 5500 m2 høytlager og 750 m2 kontorer, møterom og showrom. I tillegg til vårt hovedkontor har vi 13 butikker, samt salgskontor i Stavanger som retter seg mot olje- og gassnæringen. Se oversikt over alle avdelinger her

Vi kan også tilby kurs og opplæring i bruk av ulike typer personlig verneutstyr, blant annet vil vi nevne våre fasiliteter for fallsikringsutstyr, hvor våre forhandlere og sluttbrukere kan prøve utstyret i praksis. Våre salgskonsulenter reiser regelmessig over hele landet og er behjelpelig med veiledning, kurs eller opplæring når det er ønskelig lokalt.

Vårt mål er at våre produkter skal være førstevalget på norske arbeidsplasser. Først og fremst på grunn av kvalitet, design og komfort – ikke fordi man er nødt til det.

Våre eiere

I 2012 ble vi kjøpt opp av svenske Grolls AB, som er en av Sveriges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Grolls AB er også spesielt kjent for varemerkene Björnkläder og Nytello. 

I 2016 ble Grolls AB og Univern AS solgt til Swedol AB. Swedol AB, som også har base i Sverige, tilbyr et bredt og attraktivt sortiment innen el-artikler, verktøy, arbeidsklær, kjøretøydeler, hydraulikk, løft & last og forbruksvarer. Med over 90 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og Estland, er Swedolkonsernet nå en av de største aktørene på det nordiske markedet.