NO | EN

ProTec holder deg tørr, varm og sikker

Våre ProTec ytterplagg i synlighet er utviklet spesielt for norske forhold. Kvaliteten på yttermaterialet har svært høy slitestyrke og passer derfor bra for en rekke bransjer. Plaggene har også svært gode egenskaper på vanntetthet og pusteevne, noe som gjør at man holder seg tørr og komfortabel under norske værforhold året rundt.

ProTec holder deg tørr, varm og sikker

Å holde seg tørr og varm er helt avgjørende

Når man jobber utendørs, enten det er på byggeplassen eller på en containerhavn, er det viktig å kunne jobbe sikkert, effektivt og komfortabelt. Man stiller derfor høye krav til arbeidsklærne man bruker. Vannsøyle, pusteevne og isolering er viktige faktorer for å kunne holde seg tørr, varm og komfortabel gjennom arbeidsdagen.

Vår ProTec har en vannsøyle på 10.000 mm, i tillegg til at alle plagg er helteipet og med vanntette glidelåser. Plaggene er også godkjent iht. EN 343. Pusteevnen er på 5000 gram/m2/24h, samt at en del av plaggene er utstyrt med ekstra muligheter for ventilering. Jakkene i serien leveres med et uttagbart vattert fôr, noe som gjør at de kan brukes hele året. Mens buksene og kjeledressene leveres både i vinterfôret og nettingfôret utgave.

Vær oppmerksom på at egenskapene i laminerte plagg holder alltid lenger med riktig vask og vedlikehold. Les alltid vaskeanvisning og bruk gjerne impregnering etter en tids bruk.

ProTec arbeidsklær banner02

ProTec brukes blant annet langs kysten innen havbruk. Slitestyrken og funksjonaliteten gjør ProTec velegnet for det tøffe kystklimaet vi har her i landet. 

Synlig og sikker

Vår ProTec er sertifisert iht. EN ISO 20471. Herunder kan plaggene bli godkjent i 3 klasser, hvor det er krav til minimum mengde fluoriserende og reflekterende materiale. Dersom man har krav på høy klassifisering bør man være oppmerksom på følgende:

  • Små størrelser (f.eks. XS) kan være sertifisert i en lavere klasse på grunn av mengde fluoriserende materiale og refleks på plagget. Se alltid produktspesifikasjon.
  • Klasse 1 + 2 blir ikke automatisk klasse 3 (kontakt oss dersom du er i tvil)
  • Vask og rengjøring er viktig for å bevare egenskapene i plagget. Men vask synlighetsplagg separat, da avfarging fra andre plagg kan redusere den fluoriserende effekten
  • Store logopåtrykk gjør at man reduserer mengden med fluoriserende materiale

God passform og egen profil

I tillegg til høy funksjonalitet og sikkerhet er det viktig at klærne sitter godt på og er behagelige å jobbe i. Passform og design i dag er ofte inspirert fra sportsbransjen, og man ser at trendene i motebildet også gjenspeiles i dagens arbeidsklær. Man vil rett og slett se bra ut - også på jobben. Egen logo på arbeidsklærne er viktig for de fleste bedrifter. Derfor er det satt av god plass på rygg og bryst for dette. Vi er behjelpelig med oppsett og rådgivning i forbindelse med profilering av plagg dersom det er ønskelig. Vår ProTec finnes i fluoriserende gul/svart eller fluoriserende rød/svart fargekombinasjon. 

Oppgradert og mer moderne i 2019

I løpet av 2019 vil vi oppgradere design og detaljer på serien. ProTec 2.0, som navnet blir, har de samme gode egenskapene på slitestyrke, vanntetthet og pusteevne - men med en mer moderne look. Jakkene begynte allerede å komme for salg senhøsten 2018 - nytt art.nr 87123.

Våre produkter i serien: