NO | EN

ProNordic for ekstreme, nordiske vinterforhold

Nå lanserer vi ProNordic vinterkolleksjon - arbeidsklær tilpasset nordiske vinterforhold. Vårt mål med kolleksjonen er å kunne tilby slitesterke arbeidsklær for arbeidsbruk, og som beskytter mot våre ekstreme værforhold!

ProNordic for ekstreme, nordiske vinterforhold

Beskytter mot kulde & vind

Nordiske vintre kan være svært kalde og vindfulle. Derfor har vi valgt en luftig og god vattering som varmer og isolerer godt. For de ekstra kalde dagene/omgivelsene har vi utviklet en vinterparkas med en enda kraftigere vattering. 

Beskytter mot nedbør

Nedbør kommer i form av alt fra regn, hagl og snø. Da er det viktig å ha et yttermateriale med gode tekniske egenskaper innen vanntetthet og pustevne. ProNordic kvaliteten har en vannsøyle på 15.000 mm og en pusteevne på 11.000 gram/m2. Alle sømmer er tapet, og alle utsatte glidelåser er vanntette. Slik at du holder deg tørr og komfortabel gjennom hele arbeidsdagen.

Brukerkomfort

Klærne er tatt frem i et sporty, tidløst design, med svært god passform og bevegelighet. Praktiske detaljer og lommeløsninger er nøye gjennomtenkt, for at du skal kunne jobbe effektivt i klærne. Alle plagg leveres både i dame- og herreutgave.

Sjekk ut vår nye reklamefilm: