NO | EN

Univern og Swedol fusjonerer

Univern og Swedol fusjonerer

Univern AS har siden 2016 vært eid av det svenske Swedolkonsernet. Med over 100 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og Estland, er Swedolkonsernet nå en av de største aktørene på det nordiske markedet.

"Vi velger nå å fusjonere våre norske selskaper til en slagkraftig enhet som vil gi våre kunder langt flere muligheter. Blant annet vil vi være langt bedre rustet til å dekke totalbehovet våre proffkunder har innenfor arbeidsklær, verktøy, verneutstyr og annet relevant forbruksmateriell, sier administrerende direktør Gunstein Lauvrak."  

I Norge utgjør Swedolkonsernet de 2 butikkonseptene Swedol Norge AS (5 butikker) og Univern AS (13 butikker). I tillegg er Swedol majoritetseier i Univern Solutions AS som opererer innen olje- og gassmarkedet. 

Fra 1. november 2018 blir Swedol Norge AS og Univern AS slått sammen til ett selskap - Swedol AS. Denne fusjonen er av ren juridisk karakter og Univerns og Swedols butikkonsepter vil leve videre. I tillegg vil begge konseptene gradvis fornyes og videreutvikles for å gi våre kunder den beste servicen og de mest attraktive produktene på markedet. Gjennom vårt omni-kanalkonsept vil vi i nær fremtid også lansere en ny nettbutikkløsning for våre kunder. 

Hva betyr dette for våre kunder? 

  • Du får et større team av spesialister som jobber for deg
  • Du får et større og bedre tilbud av produkter og tjenester
  • Du møter samme personale og den samme gode stemningen lokalt i ditt distrikt
  • Uendrede vilkår og betingelser som kunde

Sammen er vi multispesialisten Swedol

Om Swedol - Swedol tilbyr et bredt sortiment innen el-artikler, verktøy, festemateriell, kjøretøydeler, hydraulikk, løfte- og lasteutstyr, arbeidsklær og annet forbruksmateriell for proffbrukeren.

Om Univern - Univern er en av Norges ledende aktører innen arbeidsklær og personlig verneutstyr. Som spesialist tilbyr Univern et stort utvalg til en rekke bransjer. 

Med høy faglig kompetanse, sterke varemerker og lokal service bidrar vi til at våre kunder kan utføre jobben sin på en tryggere, mer effektiv og komfortabel måte. 

SWEDOL_banner

Sist oppdatert 29-10-2018